header bruin

Klantenservice Wet kopen op afstand

Graag lezen voordat u een bestelling plaatst


Volgens de wet kopen op afstand heeft u, als klant, het wettelijk recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van redenen. Na deze melding heeft u NOGMAALS 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen.
Maakt u als klant gebruik van het retourrecht dan dient AmDitas het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen te retourneren. De kosten voor verzending terug naar AmDitas zijn voor de consument.

Afkoelingsperiode: U als klant heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product in de orginele verpakking retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar AmDitas zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk-  in de orginele staat en verpakking aan AmDitas geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen via info@amditas.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour crediteren.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met AmDitasinfo@amditas.nl

Wat te doen bij klachten:

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@amditas.nlVanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


 
 
 
WinkelwagenZoeken

Selecteer taal

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN